dsc0000002

 

Σήμερα,  Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012, δόθηκε συνέντευξη τύπου αναφορικά με την ένστολη διαμαρτυρία της 12-9-2012. Στη συνέντευξη ανακοινώθηκαν οι λόγοι κινητοποίησης των εν ενεργεία και εν αποστρατεία Ελλήνων στρατιωτικών, ες εξής:Οι φορείς:

 

Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΥΣΜΕΔ), Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής (ΕΣΠΕΑ), Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ), Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κρήτης (ΕΣΠΕΚ),Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝΕΑΕΔ), Σύλλογος Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΑ/ΣΜΥΝ), Σύλλογος Αποφοίτων Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΑΣ), Σύλλογος Αποφοίτων Σχολής Διοικητικών Αεροπορίας (ΣΑΣΥΔΑ), Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αποφοίτων Σχολών Υπαξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού (ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ) και Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ), που εκπροσωπούμε εν ενεργεία και εν αποστρατεία Έλληνες στρατιωτικούς θα συγκεντρωθούμε την Τετάρτη 12  Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 16.30΄ στην πλατεία Κολοκοτρώνη, στην παλαιά Βουλή, επί της οδού Σταδίου όλοι μαζί, για να διαδηλώσουμε ενωτικά και ειρηνικά, την οργή μας και την αταλάντευτη απόφασή μας, να διεκδικήσουμε την υλοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

  

 

Η απάνθρωπη πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης, η περιφρόνηση των κοινωνικών αναγκών μας, η απαξίωση της κοινωνικής προσφοράς μας και ο εμπαιγμός της νοημοσύνης μας, μας ενώνει σε έναν αγώνα μέχρι τη νίκη. Σε έναν αγώνα, μαζί με τον Ελληνικό λαό, ενάντια στις καταστροφικές προσταγές των δανειστών μας, που καταπατούν βάναυσα το Ελληνικό Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους.

 

 

Είμαστε ανυποχώρητα αντίθετοι:

 

· Στη διακύβευση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, στο ραγιαδισμό και στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας.

· Στη, με οποιοδήποτε τρόπο, παραχώρηση συνταγματικών και κυριαρχικών δικαιωμάτων της Χώρας μας στους δανειστές.

· Στην κλαδική επαγγελματική διάσπαση, δηλώνοντας την αλληλεγγύη μας στο σύνολο των Ελλήνων εργαζομένων.

· Στον εμπαιγμό, στην καλλιέργεια φόβου, απάθειας και υποταγής που η συγκυβέρνηση επιδιώκει.

· Στο γκρέμισμα των ονείρων μας, για ένα αύριο αντάξιο της προσφοράς μας, στην υποθήκευση του μέλλοντος των παιδιών μας, στην πλήρη οικονομική αφαίμαξη και κοινωνική εξόντωσή μας.

 

Δηλώνουμε  ρητά και κατηγορηματικά ότι:

 

Δεν πρόκειται να μείνουμε απαθείς, στα χειρότερα που έρχονται!

 

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποκύψουμε σε κανένα  εκβιασμό που θα επιβληθεί από οποιοδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό κέντρο εξουσίας, με στόχο τη φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού.

 

Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις στα πλαίσια που καθορίζονται απ’ το Σύνταγμα και τους νόμους, για την προάσπιση της αξιοπρέπειάς μας.

 

Ο κοινός μας αγώνας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί, ενωμένος με αυτόν των υπόλοιπων εργαζόμενων.

 

Για μια πατρίδα κυρίαρχη, με έναν λαό υπερήφανο που θα ζει με αξιοπρέπεια και Ένοπλες δυνάμεις πυλώνα προάσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας και ασφάλειας.

 

Όπως κάναμε μέχρι σήμερα.

 

Θα είμαστε παρόντες, όποτε και όπου η πατρίδα και ο λαός μας χρειαστεί.