Οι “ψυχολογικές επιχειρήσεις” είναι πάντα απαραίτητες σ΄ έναν “πόλεμο”. Δεν αποτελεί εξαίρεση η “αναμέτρηση” κυβέρνησης και στρατιωτικών. Με την πρώτη να προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τους δεύτερους ότι τα χρήματα που θα επιστραφούν από τον Νοέμβριο είναι στο “πνεύμα” της απόφασης του ΣτΕ.

Επειδή το επιχείρημα δεν είναι ιδιαίτερα πειστικό , ο δεύτερος στόχος είναι να παρουσιαστούν οι αγωγές κατά του υπουργείου Οικονομικών περίπου ως αχρείαστες! Δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλος αριθμός στρατιωτικών έχει πειστεί μέσω “κατάλληλων διαρροών” ότι “δεν είναι αναγκαίο να κάνετε αγωγή, αρκεί να την κερδίσει ένας και θα εισπράξετε όλοι όπως έγινε με το ΣτΕ”!!! Νομικά δεν μπορεί να το ισχυριστεί αυτό ούτε υποψήφιος για την νομική! Κι όμως έχει “περάσει” σε σημαντικό αριθμό στρατιωτικών.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών προσπαθεί με συνεχείς ενημερώσεις να διαφωτίσει τους στρατιωτικούς για να πάρει ο καθένας ξεχωριστά την απόφασή του.

Τελευταία απ΄ αυτές έγινε στην Κεντρική Μακεδονία από τον νομικό σύμβουλο της ΠΟΕΣ Γιώργο Αντωνακόπουλο και τον πρόεδρό της Ανέστη Τσουκαράκη.

Δείτε στο βίντεο τις απαντήσεις που έδωσαν.