1. Η ΕΑΑΝ στα πλαίσια ενημέρωσης, επικοινωνίας και γενικότερης επαφής με τα μέλη της, εκδίδει κάθε δίμηνο το ενημερωτικό περιοδικό «ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΙ ΑΠΟΗΧΟΙ» το οποίο περιέχει πέρα από διάφορα 
           άρθρα συναδέλφων και ενδιαφέροντα θέματα στρατιωτικής και γενικής φύσεως, καθώς και μηνύματα της ΕΑΑΝ προς τα μέλη της.
          Ειδικά το τελευταίο είναι ο κύριος λόγος ώστε οι ενημερώσεις να φτάνουν έγκαιρα στα χέρια όλων των μελών.
     2. Με τα σημερινά δεδομένα, η δύναμη της ΕΑΑΝ είναι 14.500 μέλη, από τα οποία το περιοδικό λαμβάνουν μόνον 9.200 με ταχυδρομική διανομή και παράλληλη ανάρτηση του, στο website της ΕΑΑΝ :
Με το σκεπτικό ότι αφενός η αποστολή του περιοδικού μπορεί να γίνεται σε ηλεκτρονική μορφή (που ήδη υπάρχει στο website), αφετέρου συμπεραίνεται ότι πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο ο όγκος αντιτύπων για τους παρακάτω επιπρόσθετους λόγους:
                α. Με το νέο έτος θα γίνει νέα σύμβαση για την έκδοση του.
                β. Περικοπή δαπανών λόγο των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης.
                γ. Λαμβάνονται μηνύματα ότι αριθμός των περιοδικών είτε δεν φτάνει στους αποδέκτες για διαφόρους λόγους, είτε δεν ενδιαφέρει γενικότερα , όταν φτάνει.
                δ. Στο γενικό πνεύμα περιορισμού εκτυπώσεων για προφύλαξη των δασών με παράλληλη εκμετάλλευση της σύγχρονης τεχνολογίας (ηλεκτρονική αλληλογραφία που είναι άμεση και δωρεάν)
                ε. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν μπορούν να αυξήσουν κατά πολύ τον αριθμό των παραθεριστών στα ιδιωτικά ξενοδοχεία.
              στ. Στον αριθμό των αντιτύπων έχει ληφθεί υπόψη η προσαρμογή των μελών της με την ηλεκτρονική τεχνολογία.
 Κατόπιν των ανωτέρω η ΕΑΑΝ παρακαλεί και προτείνει όπως όλα τα μέλη της, δηλώσουν εάν επιθυμούν την ηλεκτρονική λήψη του περιόδου μέσω e-mail και όχι ταχυδρομικά, ώστε να συμβάλει στην περιστολή δαπανών, καλύτερη διανομή του περιοδικού προς όφελος όλων.
Από την παραπάνω περιστολή δαπανών που θα επιτευχτεί, η ΕΑΑΝ, περάν των ισχυόντων κανόνων παραθερισμού σε ιδιωτικά ξενοδοχεία, θα διαθέτει κάθε χρόνο σε πέντε (5) από τα μέλη της που θα δηλώσουν την ηλεκτρονική λήψη, με κλήρωση, παραθερισμό σε ιδιωτικά ξενοδοχεία ανεξάρτητα αν έχουν παραθερίσει πρόσφατα. Έτσι οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούνται να αποστείλουν με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; το παρακάτω κείμενο:
«Σας γνωρίζω ότι δεν επιθυμώ την λήψη του περιοδικού Θαλασσινοί Απόηχοι ,το οποίο μπορώ να βρω και στο website της ΕΑΑΝ η να το λαμβάνω μόνον ηλεκτρονικά στο παρόν e-mail, με παράλληλη συμμετοχή μου σε κλήρωση για παραθερισμό σε ιδιωτικά ξενοδοχεία (με ύψος δαπάνης: 250,00 € για ανύπανδρο/χήρο, 350,00 € για ζεύγος και 400,00 € για ζεύγος με παιδιά, βάσει προσκόμισης αποδείξεων)». Συμπληρώνοντας και τα παρακάτω στοιχεία: ‘’Βαθμός-Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Αριθμός ταυτότητας της ΕΑΑΝ’’
Όσα μέλη δεν αποστείλουν μήνυμα, εκλαμβάνετε ότι είτε δεν επιθυμούν, είτε δεν τους ενδιαφέρει το περιοδικό Θ.Α.. Το ΔΣ/ΕΑΑΝ θα αποφασίσει περαιτέρω, ποια από τα μέλη της  θα το λαμβάνουν ταχυδρομικά, τον αριθμό αντιτύπων και τον τρόπο αποστολής του περιοδικού.
                        O Πρόεδρος
      Αντιναύαρχος εα Θ. Γερούκης ΠΝ
............................................................................
Όσοι θέλουν ακολουθούν το παρακάτω πρότυπο ..........
Προς  : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Θέμα: Περιοδικό ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΙ ΑΠΟΗΧΟΙ
 
Σας γνωρίζω ότι δεν επιθυμώ την λήψη του περιοδικού Θαλασσινοί Απόηχοι, 
το  οποίο  μπορώ  να βρω και στο website της  ΕΑΑΝ, 
επιθυμώ  δε  να  το  λαμβάνω  μόνον ηλεκτρονικά στο παρόν e-mail, 
με παράλληλη συμμετοχή μου σε κλήρωση για παραθερισμό σε ιδιωτικά ξενοδοχεία 
(με ύψος δαπάνης: 250,00 € για ανύπανδρο/χήρο, 350,00 € για ζεύγος και 400,00 €
για ζεύγος με παιδιά, βάσει προσκόμισης αποδείξεων)».
.
Στοιχεία
________
Βαθμος :
Επώνυμο :
Όνομα :
Πατρώνυμο:
ΑΔΤ ΕΑΑΝ  :          Ημερ. Εκδ  :    
Ον. Συζ. :
Τηλ. :
Κιν. :
e-mail :
 
 

sigjrr