Απευθύνω προς όλους-ες τους-τις συναδέλφους μου Αξιωματικούς ε.α., του Π.Ν. του Λ.Σ/ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς επίσης και στις ορφανικές οικογένειες, τις θερμότερες από καρδιάς ευχαριστίες μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους στις αρχαιρεσίες της 20ής Μαρτίου 2016, αναδεικνύοντάς με  Μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΑΝ.
   Επίσης ευχαριστώ και όσους-ες είχαν μία διαφορετική επιλογή, πλην όμως εξέφρασαν την προτίμησή τους με αίσθημα ευθύνης, πνεύμα ανησυχίας και με κριτήριο αξιολόγησης των υποψηφίων την αρετή και την αξία ενός εκάστου, για να αναδείξουν το νέο Δ.Σ., καλώντας τους να δικαιώσουν τις προσδοκίες τους, αλλά και να κατευθύνουν με τις πράξεις τους, την περαιτέρω τύχη και την ενίσχυση της ΕΑΑΝ.
   Η εν λόγω έμπρακτη απόδειξη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου, είναι για μένα μεγάλη τιμή, ενώ παράλληλα σηματοδοτεί και τις ευθύνες που με αναλογούν, σε όποιον τομέα και αν κληθώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, εν μέσω του συλλογικού έργου που καλείται να επιτελέσει το νεοεκλεγέν  Δ.Σ. της ΕΑΑΝ.
   Παράλληλα  με  τις ευχαριστίες μου, συγχαίρω  και  όλους  τους εκλεγέντες, Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και Μέλη του νέου Δ.Σ. της ΕΑΑΝ, καθώς και όσους-ες δεν εξελέγησαν, πλην όμως ενστερνίστηκαν την αναγκαιότητα καθόδου των ως  υποψηφίων, προκειμένου συστρατευθούν στον κοινό αγώνα, τους οποίους καλώ μαζί με όλους τους-τις συναδέλφους, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε από κοινού, χωρίς να απεμπολούμε θέσεις και απόψεις, να συμβάλλουμε ο καθένας από τη δική του θέση, για το καλό όλων μας.
  Επιπρόσθετα, αναγνωρίζοντας το έργο των Εφορευτικών Επιτροπών, καθώς και της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ), εκφράζω τις προσωπικές μου ευχαριστίες, καθόσον επί πέντε συνεχή ημερόνυχτα και αδιάλειπτη παρουσία, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους με εντατικούς ρυθμούς, αμεροληψία, ανιδιοτέλεια, αίσθημα  ευθύνης, επαγγελματισμό και  επιτυχία. Η εν  λόγω  εθελοντική προσφορά των συναδέλφων, ειδικότερα εν μέσω χαλεπών καιρών που διανύει η Πατρίδα μας, μας προξενεί αισθήματα αισιοδοξίας, καθόσον διαπιστώνουμε την ύπαρξη ανθρώπων που τιμούν την εργασία τους, αλλά και που ενισχύουν το εθελοντικό κίνημα, ώστε να αποκτήσει μία δυναμική και μία παράδοση, ενός αγωνιστικού παρόντος οπουδήποτε και οποτεδήποτε απαιτηθεί.
  Εύχομαι σε σας και στις οικογένειές σας, υγεία, χαρές και Καλό Πάσχα.
 
Αθήνα,   7   Απριλίου   2016
            Με   τιμή
Αντιπλοίαρχος  Π.Ν.  ε.α
Στέργιος  Ε. Παπαδάς

 

 

sigjrr