Συναδέλφισσες /Συνάδελφοι
Η επίδραση της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης έχει χτυπήσει εδώ και καιρό τις πόρτες όλων μας και έχει μπει μέσα στη ζωή μας άγρια, αδυσώπητη, στιβαρή, απάνθρωπη, όπου εμείς και οι οικογένειές μας δοκιμάζονται από τις συνεχείς μειώσεις στις συντάξεις, την κατάργηση των δικαιωμάτων μας στην υγεία, την πρόνοια, την περίθαλψη, και απαιτείται, σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας από κοινού.
 Η εγγραφή σου στο Σύλλογο ηταν το πρώτο βήμα, η συμμετοχή σου στη ζωή και τη δράση του πρέπει να είναι το επόμενο, προκειμένου να υπερασπίσουμε και να διεκδικήσουμε όσα κατακτήσαμε και δικαιούμαστε μετά από τόσα χρόνια δουλειάς, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την σημερινή δύσκολη κατάσταση αλλά και τις μάχες που έρχονται.
Το Δ.Σ του Συλλόγου μας καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να διατηρήσει το  λειτουργικό κόστος  έκδοσης της εφημερίδας, της αίθουσας των γραφείων  μας και της δραστηριότητάς του σ’ ένα ανεκτό επίπεδο λειτουργίας. 
Είναι επιτακτική η ανάγκη να ξεπεράσουμε τις τρέχουσες  οικονομικές δυσκολίες  αλλά και τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις.
 Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών που και εσείς αντιμετωπίζετε, σ’ αυτούς τους κρίσιμους καιρούς όμως δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από την ενωτική διάθεση και κοινή δράση, κάνε πράξη την αλληλεγγύη.  Η διατήρηση της αισιοδοξίας μας και της αγωνιστικότητάς μας θα βοηθήσει για να κατακτήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.
Μην ξεχνάτε ότι ο Σύλλογος μας  έχει ως μοναδικό πόρο τη συμβολική σχεδόν ετήσια συνδρομή των μελών του, γι αυτό και η εκπλήρωση της υποχρέωσης αυτής από όλους μας αποτελεί αναγκαίο όρο επιβίωσής του!
Σας ευχαριστούμε θερμά!
 
Φωτιάδης Τριαντάφυλλος 
Μέλλος ΔΣ του ΞΙΦΙΑ
 
 

sigjrr