2015 11 18 kepal   Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 09:30 πραγματοποιήθηκε στην Ν.Β. ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ επιμνημόσυνη δέηση για να τιμήσει τους ηρωικούς νεκρούς Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Ναυτοδιόπους του ΠΝ, που έπεσαν μαχόμενοι κατά την διάρκεια του Β.' ΠΠ, καθώς και στους μετά τον πόλεμο πεσόντες κατά την διάρκεια πολεμικών επιχειρήσεων ή εν καιρώ ειρήνης κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. 
   Στην τελετή παρέστησαν o υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, o αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και οι αρχηγοί των λοιπών Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων. Επίσης παρευρέθησαν τα μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, επίτιμοι αρχηγοί, αντιπροσωπείες αξιωματικών και υπαξιωματικών, εν αποστρατεία στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, βετεράνοι του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, αντιπροσωπείες Ναυτικών Δοκίμων και Δοκίμων υπαξιωματικών, καθώς και συγγενείς των πεσόντων.
   Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων.
   Ο ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ  εκπροσωπήθηκε με μέλη του Δ.Σ. και με τον πρόεδρό του Αντιπλοίαρχο (Ε) ΠΝ ε.α Ευστράτιο Ζουπαντή κατέθεσε στεφάνι.