Την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη εθιμοτυπική επίσκεψη αποστράτων, μελών της ΕΑΑΝ υπό το πρόεδρο της ένωσης στο Αρχηγείο Στόλου.
   Τους απόστρατους υποδέχθηκαν στο αρχηγείο Στόλου εκ μέρους του Αρχηγού Στόλου (ΑΣ) Αντιναυάρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ, ο Υπαρχηγός του ΑΣ Υποναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ και ο Αρχιεπιστολέας ΑΣ Αρχιπλοίαρχος Ιωάννης Καλογερόπουλος ΠΝ. Έγινε παρουσίαση και προβολή βίντεο στο αμφιθέατρο, των δυνατοτήτων, δραστηριοτήτων και της αποστολής του ΑΣ από επιτελείς και τον Υπαρχηγό ΑΣ.
   Στην συνέχεια οι απόστρατοι συνοδεία της ηγεσίας του ΑΣ, επισκεφτήκαν την Φρεγάτα (Φ/Γ) ΣΠΕΤΣΑΙ (F 453) όπου έγινε ξενάγηση και ενημέρωση των δυνατοτήτων του πλοίου από στελέχη του πληρώματος, τον ύπαρχο και τον κυβερνήτη Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Κατωπόδη ΠΝ. Μετά το πέρας της ξενάγησης, παρατέθηκε μικρή δεξίωση στο υπόστεγο του ελικοπτέρου όπου έγινε χαιρετισμός από τον υπαρχηγό ΑΣ και σύντομη ομιλία από τον κυβερνήτη της Φρεγάτας, όπου πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή αναμνηστικών και στην συνέχεια η καθιερωμένη φωτογράφηση στο ελικοδρόμιο .
   Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΝ ευχαρίστησε τον Υπαρχηγό ΑΣ, τον Αρχιεπιστολέα ΑΣ και τον Κυβερνήτη του Φ/Γ ΣΠΕΤΣΑΙ για την φιλοξενία και την θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν στα μέλη της ΕΑΑΝ, με την ευχή η επόμενη επίσκεψη να είναι εν πλω.
*** Επίσκεψη Μελών ΕΑΑΝ στο Αρχηγείο Στόλου / Στιγμιότυπα
Πηγή: eaan.gr
 
 

sigjrr